Sjove fastelavns kostumer til babyer

Sjove fastelavns kostumer til babyer.

Find inspiration og direkte link til webshoppen her.

Sjove fastelavns kostumer

Når man har en baby og det er fastelavn, så kan du som forældre 100% besluttet hvad babyen skal klædes ud som, for de kan nemlig ikke selv bestemme. Det betyder du kan vælge om kostumet skal være et favorit dyret eller som noget sjovt og anderledes. Hvis det skal være noget sjovt og anderledes, så er du kommet til det rette sted!

Vi har samlet en liste over de ALLER sjoveste fastelavn kostumer til babyer – Nu skal du bare vælge om din baby skal være en lille ko, en enhjørning  eller en minions.

Sjove fastelavns kostumer til babyer:

 

minions-kostume-fastelavn

Lille minion kostume til babyer

Et af de sjoveste kostumer til babyer, er uden tvivl dette fede Minions kostume. Kostumet kan bruges af både små piger og drenge. Minions kostumet indeholder dragt med hætte. Det sødeste lille Minions kostume til de mindste første fastelavn fra 0-2 år.

Se kostumet her
 

ko-kostume-baby
Lille ko kostume
Vil du gerne finde sjove kostumer til fastelavn? Så klæd din baby ud som en lille sort og hvid ko med store øre og hale. Sættet indeholder dragt samt hue. Der er praktiske trykknapper, så det er let at komme til at skifte ble. Kostumet passer fra 0-2 år.
 

 

 

enhjorning-kostume-baby

Enhjørning Kostume Baby

Enhjørninger er magiske væsner, ikke mindst når din baby er udklædt som en til kostumefesten og derfor bærer dette søde kostume! En af de sødeste kostumer til babyer til fastelavn eller halloween.

Se kostumet her

enhjørning kostume, kostume med enhjørning, fastelavn kostumer, sjove kostumer til babyer, sjove babykostumer,

Enhjørning baby kostume

Enhjørning kostume til baby piger, bestående af et hårbånd med øre og enhjørningehorn og kjole med regnbue skørte. En sødt og sjovt enhjørning kostume til små piger.

Køb kostumet her

 

9297db5251a04f5169b785eb428801e4

Yoda Kostume til Baby

Sødt og sjovt kostume, der forvandler din baby til jedimesteren Yoda. Et must for forældre, der er Star Wars-nørder eller til babyer som vil hjælpe med at redde universet! Kostumet kan bruges af både piger og drenge.

Se kostumet her

 

a9eda7c5e91a0c69bc58ef429a8ac316

Ewok Kostume Baby

Endnu et sødt kostume, der forvandler din baby til en Ewok. Et must for forældre, der er Star Wars-nørder eller til babyer som vil hjælpe med at redde universet! Kostumet kan bruges af både piger og drenge.

Se kostumet her

 
 
tigerdys-kostume-babyer
Tigerdyret kostume til babyer
Så har du chancen for at udklæde din baby ud som den helt klassiske Tigerdyr fra Peter Plys fra Syv Meter skoven. Sættet består af en heldragt og gør din baby sød og blød, og super klar til fastelavn i hundredmeterskoven.
 

Se kostumet her

 
 

tweety-kostumer-baby

Tweety kostume

Et af de sødeste kostumer til babyer er dette Tweety kostume. Kostumet indeholder gul heldragt med hænder og fødder samt hue. Det sødeste Tweety kostume med Tweety på maven.

Se kostumet her
 

 

baby-kostume-mariehoene

Mariehøne kostume til babyer

Indeholder kappe, hue med følehorn, handsker og futter. Dette er det sødeste mariehøne kostume til de mindste, som naturligvis også skal være med til fastelavn.

Se kostumet her

baby kostumer, spørgelse kostume, sjove baby kostumer, fastelavn kostumer til babyer, fastelavn kostumer, spørgelses kostume til babyer, spøgelses kostume til børn

Spøgelse baby kostume

Et sjovt og anderledes spøgelse kostume til babyer. Fastelavn kostumet består af hætte og tunika i hvid. På hætten har spøgelset sorte øjne.

Køb kostumet her
 

 

 

You May Also Like