Kostumer til drenge

Fastelavns kostumer til drenge – find inspiration og direkte link til webshoppen her.

 

Om fastelavns kostumer

Fastelavn handler for mange drenge om klæde sig ud som deres idol, favorit superhelt, favorit dyret eller som noget sjovt og anderledes.

Ønsket om det perfekte fastelavn kostume kan være nemt eller svært at opfylde, alt efter hvad ønsket er.

Nogle kostumer er mulige at lave selv, mens andre er nødvendige at købe. Men lige meget hvad din dreng ønsker at have på som årets fastelavns kostume, så kan du finde hjælp her!

Find fastelavns kostumer til drenge her:

Superman kostume til fastelavn

Blev super seje Superman til fastelavn, med dette kostume. Superman er en klassisk superhelt, kendt for at rede dagen og være bum stærk. Dette superman kostume er et Officielt licenseret produkt. I sættet medfølger dragten og superhelte kappen. Pris: 299 kr.

Køb Superman kostume her

Superman kostume til fastelavn

Klæd dig ud som den klassiske superhelt Superman i dette flotte kostume. Perfekt kostume til fastelavn og Halloween! Dette superman kostume er et Officielt licenseret produkt. I sættet medfølger dragten, bælte og superhelte kappen. Pris: 199 kr. 

Køber superman kostumer her

 

Iron man kostume til drenge

Iron man til fastelavn? Intet problem! Hop i milliardæren og supergeniet Tony Starks seneste Iron Man-dragt. Dette er kostumet, der kan matche Ultron, som nu truer verdensfreden! Tag del i kampen, så I sammen kan redde Jorden! Officielt licenseret produkt som inkludere: Polstret dragt, støvleovertræk, håndledsbeskytter, maske. Pris: 319 kr.

Køber iron man kostumer her

 

Batman kostume til drenge

Forvandl dig til Gothams superhelt Batman med dette superhelte kostume. Blev dette årets fastelavns superhelt nr 1 med et sejt kostume! Officielt licenseret produkt med overalls, maske og kappe. Pris: 299 kr.

Køb Batman kostumet her

 

Dark Knight – Batman kostume

Klæd dig ud som Gothams forkæmper nr. 1, Batman The Dark Knight. Dette er det perfekte kostume til de drenge, som vil klæde sig ud som superhelte til fastelavn og halloween.Batman kostumer er designet med en lang række flotte detaljer.Officielt licenseret produkt som indeholder:  Overall med muskler og fast syet skoovertræk, maske, kappe og bælte. Pris: 299 kr.

Køb Batman kostumet her

 

Spiderman kostume til drenge

Klassisk Marvel-serie Spiderman kostume! Kast net og lad eventyret begynde! Perfekt kostume til som vil være en superhelt til fastelavn! Officielt licenseret produkt som indeholder: Overalls og maske i plastik. Pris: 279 kr.

Køb Spiderman kostume her

 

Ultimate Spiderman kostume

Super sejt Spiderman superhelte kostume til drenge. Spiderman kostumet er designet med en lang række flotte detaljer som ben og mave muskler. Officielt licenseret produkt som indeholder: Overall med hue og maske. Pris: 279 kr.

Køb Spiderman kostumet her

 

Thor kostume til fastelavn

Klæd dig ud som Thor fra Marvels Avengers-film og blev en ægte superhelt til fastelavn. Dette er det perfekte kostume til de børn, der vil være små superhelte! Du er mere end klar til at tage dig af alle de onde skurke takket være din kamplystne hammer! Officielt licenseret produkt med Overall med bryst i EVA-skum og rød kappe. Pris: 319 kr.

Køb Thor kostume her

 

 

Captain America Kostume til drenge

Captain America er superhelten, som rejste gennem tiden! Nu kan du selv tage på tidsrejse og være med til at redde Jorden fra den onde Ultron! Et af mange super seje superhelte kostumer til drenge. Officielt licenseret produkt med polstret dragt med støvleovertræk, bælte og maske. Pris: 369 kr.

Køb Captain America kostumet her

 

Superhelt Instant Kit

Vis mig den, der ikke vil være superhelt! Med dette sæt får du alt, hvad du behøver for at se ud som en rigtig superhelt; kappe, maske og manchetter. Tag til udklædnings fest, og vis dine superkræfter! Passer både piger og drenge. Kan styles præcis som du og barnet ønsker.

Køb superhelte kostume her


STAR WARS KOSTUMER

 

de56a1c5fc74dbc05a9fc79225892d58

Kylo Ren kostume

Med dette seje kostume til børn forvandles din dreng til Kylo Ren fra Star Wars: The Force Awakens. Super fedt kostume til alle  Star Wars fan. Pris: 239 kr.

Køb kostumer her

 

anakin-skywalker-udkl_dning_2

Anakin Skywalker

Flot livligt kostume af den super seje Anakin Skywalker. Kostumet medfølger en maske, så et hvert barn kan komme til at ligne Anakin på en prik. Pris: 299,95 kr

Køb star wars kostumet her

 

chewbacca-kostume_2

Chewbacca Kostume

Chewbacca udklædningsdragt indeholder maske, taske og handsker til hænderne. Et sejt kostume der kan forvandle alle til en ægte Chewbacca – grrrrrrr. Pris: 499, 95 kr.

Køb kostumet her

 

yoda-udkl_dning_2

Yoda Kostume

“YODA” udklædning i deluxe udgaven. Kostumet er med en detaljeret gummimaske, som kan forvandle enhver til kloge Yoda. Pris: 399,95 kr

Køb Yoda kostumet her

 

 

darh-maul-udkl_dning_2

Darth Maul kostume

Super fedt Darth Maul kostume med tilhørende maske. Kostumet er perfekt til både fastelavn og Halloween. Et af mange fede Star wars kostumer til drenge. Pris: 299,95 kr.

Køb kostumet her

 

97e369a62ceeee25ca16de98b4d93082

Darth Vader Kostume

Blev mørkets hersker med et cool kostume, der vil transformere dig til Darth Vader. Kostumet indeholder: Overall, Maske og Kappe. Perfekt til halloween, fastelavn og diverse udklædnings fester! Pris: 319 kr.

Køb Darth vader kostumet her

 

a50785e3934fec2a43a92b154dba64d9

Flametrooper Kostume

Cool kostume til drenge som vil en Flametrooper fra Star Wars til fastelavn. Kostumet indeholder: Overall med fast syede skoovertræk og halvmaske der dækker ansigtet. Pris: 319 kr.

clone_trooper_kostume_2Clone Trooper Kostume

Officiel “CLONE TROOPER” kostume til drenge med tilhørende maske, for at gøre kostumet komplet. Flot er detaljeret kostume til drenge. Pris: 299,95 kr.

Køb kostumet her

 

65be4e969679f50a67c6fa97809b05d1

Jediridder kostume

Med dette kostume bliver barnet en jediridder fra “Star Wars”. Kostumet indeholder: Kappe med hætte, bælte, ekstension-hårfletning og sværd. Pris: 249 kr.

Køb jediridder kostumet her

 

5363ed6ef795484f79a7b2f19898ed43

Jediridder Kostume Børn

Fantastisk børnekostume, der kan forvandle en til en jediridder, kendt fra “Star Wars”-universet. Perfekt som kostume til en temafest med et filmtema, eller fastelavn og Halloween! Pris: 399 kr.

Køb Star wars kostumet her

f30a643c2732a20d288f3a0089ab1864 Finn Kostume

Sejt kostume til børn som forvandler din seje dreng til Finn fra Star Wars. Kostumet indeholder overall med påsyede sko-overtræk. Pris: 120 kr.

Køb Finn kostumet her

4ca486d924cbcd38b875fb3cdd88c5d5Finn Blaster-våben

Skal din dreng klædes ud som Finn fra Star Wars så er denne Finn Blaster uundværlig! Blasteren er også perfekt til at forsvare sig i en Star Wars krig! Pris: 149 kr.

Køb blasteren her

You May Also Like